Yell At Me I Want To Be Your Light That Shines...

...But My Ground Is Shaking And I Might Fall

Mitt förra inlägg var kanske inte så givande.. Men ändå!

Hursomhelst, sen sistens jag skrev har det väl hänt endel jag borde skriva här, kommer inte komma på så mycket nu känns de som. Men de blir det de blir!

Vad har jag pysslat med senaste dagarna då? Försöker börja i fredags..

Fredags:
Jobbade en under förmiddagen, efter att ha tagit det lugnt en stund hemma så var det dags för lite rep.. Norén kom över och vi körde en stund, sen kolla vi på blocket och hittade ett keyboard som vi skulle behöva.. Efter några om och men så slutade det med att vi övertalade ägaren till att Norén skulle få köpa det! Så han kör hårt för att lägga pianoslingor till våra låtar i detta nu säkert! Nu behöver vi inte prata om hur vi skulle vilja ha piano i våra låtar, nu har vi det snart =) Sen kollade jag på idol! Inte varje vecka man får se det! Det var kul, utom de där med vem som åkte ut.. kändes inte rätt!

Lördags:
Tog de rätt lugnt under dagen, städa och slappade lite.. Anders fyllde år, vi tränade, åt mat, sen drog vi till arena för att kika på Early to Bed och Kid Down, de va trevligt och skoj att se dom.. Kände mig lite trängt men de är sånt man får stå ut med emellanåt! Sen gick vi hem och slappade en stund innan det var läggdags!

Söndags:
Gjorde jag nått i söndags? Var det en sånndär dag som bara gick eller har jag bara förträngt det? Jobbigt det blev nu.. Vi hoppar till måndag istället!

Måndag:
Jobbade förmiddag, satt vid datorn och pysslade med musik, tränade och gick och la mig tidigt! Inte nått speciellt anmärkningsvärt att skriva om den dagen...

Tisdag:
Jobbade förmiddag igen, slappade lite vid datorn innan det var dags att åka till Örebro för att springa omkring lite på Mariebergs Köpcentrum.. Köpte en kostym, en t-shirt och en present till syster som har fyllt år.. Sen hem igen för att skriva en ny låt och softa lite innan jag la mig.. blev nöjd med låten, publicerar den dock inte än på ett tag!

Onsdag (Idag):
Sov ganska länge (har vart ledig idag, anledning kommer), duschade och gjorde mig iordning efter en liten frukost.. På med kostymen och åkte iväg till begravning, det var ganska jobbigt.. Trodde inte jag skulle lyckas hålla tillbaka tårarna några gånger.. Speciellt inte när min syster påminde mig ännu mer om helikopterbygget.. Det var jobbigt, men det är väl så det är med begravningar! Senare på kvällen var jag förbi hemma hos mor och far för att gratta syrran lite, innan hon åker tillbaka till sollentuna imorgon! Jag sjöng faktiskt på 2-3 av våra låtar.. inte normalhögt, men det hördes nog vad jag sjöng och så.. Trodde inte jag skulle göra det före dom skulle gå på eventuellt framtida spelning.. Men nu har dom hört mig sjunga också, plus att dom fått höra våra låtar lite! Nu är jag slutligen hemma! Sitter och dricker vatten för att lämna plasma imorgon, snackar med lite folk på msn, lyssnar på musik.. Slappnar av kort sagt! Hade gärna velat och det vet du, tar igen det snart hoppas jag! =)

Imorgon ska jag upp vid halv 8 på morgonen för att, som jag nämnde ovan, lämna plasma.. Sen blir de nog att jag åker hem och sover en sväng till.. Sen ska det jobbas eftermiddag!

Det var nog allt för idag, nu ska jag spela en låt och sen lägga mig tror jag!

Sov vackert!

Daniel ute..

..Amanda var den andra som hängde löst, vad blir de?

A Voice To Calm You Down...

Ännu en dag till ända!

Började dagen med.. ja vad åt jag till frukost nu igen.. Just det! Lånade bröd av Viktor, då han aldrig är hemma så blir hans bröd dåligt innan han har ätit upp det, så jag antog att de inte gjorde så mycket om jag tog 3 skivor av hans bröd som går ut idag.. gör det det så får du väcka mig när jag sover som djupast eller nått i stil med de.. du får komma på hämnd själv =) Slappade en stund innan jag åkte för att åka och hämta Jacob på skolan och skjutsa hem honom till mamma, blev relativt stressigt att köra fram och tillbaka och skynda hit och dit.. är inte så sugen på att göra om det när jag har ett jobb att passa också.. händer väl inte så ofta framöver heller kan jag tänka mig, man får ställa upp när det är som det är just nu! Kul att hinna prata lite med honom iaf =)

Inte fick jag nån parkering på jobbet heller så jag fick ställa mig jättedumt för att låta pappa flytta sin bil när han ändå slutade och ställa min bil där han stod.. och nån minut försent kom jag också, inte för att det gjorde nått i sig tror jag... så skar jag mig som en liten bonus i början av skiftet, inte allvarligt men på fingertoppen så de lär väl ta 10 år för det pyttelilla svidande såret att läka.. men varför klagar jag över huvudtaget?

Fick jobbiga nyheter bekräftade, fick mig nästan att börja gråta.. även om jag inte känner personen i fråga så är det så ofantligt jobbigt att det ska behöva hända, ännu värre med en så ung person.. som är kompis med en av mina allra bästa vänner.. som jag sa, vill du ha nån att andas med i telefonen eller nått så är det bara att slå en signal eller vad som helst!

Får väl erkänna att mitt förra inlägg gav precis den responsen jag ville också, antar att du förstod! behöver väl inte säga nått mer men det var jättekul att du hörde av dig!
Det är många som har frågat om jag har skrivit texten, hade gärna haft mitt namn bakom författartiteln av låten, men så är inte fallet.. Bandet A Day Away (inte vi.. dom fanns ju innan oss så vi har bytt namn till A Perfect Ending, till de som missat det) har skrivit låten, men den passar in ganska bra på nått sätt, inte allt.. men mycket!

Min syster Natalie fyller år idag (eller igår är de om jag kollar på klockan), 22 år har stollen hunnit bli! Grattis igen =)

Imorgon väntar ännu ett eftermiddagsskift, sen vänder det till förmiddag torsdag och fredag!

Påtal om fredag, om du läser detta syster, är det då vi ska uppvakta dig eller är de senare? Om det inte är uppvaktningskväll så blir det jobba lite med låtar med Norén. Vi har några nya texter att jobba med nu.. Tror vi är uppe i 8-9 låtar när vi får klart våra nya! Så nu är det högtid att ta tag i inspelningssessionerna!

På lördag fyller Anders år, samt att Early to Bed och Kid Down spelar på Arena, så jag tror de bär ditåt på kvällen! Viktor blir väl ledsen om jag inte nämner att han fyller år på måndag... men det har inte nått med denna vecka att göra.. om vi inte slår er två i samma kväll! Dock blir det nog ruggigt lugn uppvaktning, känner att det var tillräckligt bra drag både fredag och lördag den gångena helgen så vill nog ta de lugnt i helgen!

Norén jobbar på A Perfect Ending-hemsidan http://www.aperfectending.tk där kan ni se framstegen på sidan, dock är nog en ny design påväg, blodstänket passar kanske inte in så bra på vår musik, så nått snällare pratade vi om lite grann här om dagen!

Nu har jag nog bloggat klart för dagen, blev ett ganska långt inlägg så ni har haft endel att läsa om ni tagit er ända hit ner!

Tack för idag!

Coldest Night...

Hey you, whatcha been up to? It's been about a week or two
Since I last talked to you, just wanna know what's going on
I'm chillin' in my room, killing time just thinking about you
And all those things that we've been through.

The cold air's coming to take it's place
You see it coming, slow embrace
The cold air's coming to take it's place
You see it coming, slow embrace

This is the coldest night of them all
The rain will freeze and snow will fall
To the ground, I'm falling down
I'm stuck here for another day

I'm driving in my car around town, downtown
Hoping I might find you standing there
Like the star you are, all the guys are in their cars
They start to speak your name, it drives me insane

The cold air's coming to take it's place
You see it coming, slow embrace
The cold air's coming to take it's place
You see it coming, slow embrace

This is the coldest night of them all
The rain will freeze and snow will fall
To the ground, I'm falling down
I'm stuck here for another day

I gave you everything and just walked out on me
I gave you everything
I gave you everything and just walked out on me
I gave you everything

This is the coldest night of them all
The rain will freeze and snow will fall
To the ground, I'm falling down
I'm stuck here for another day

Jimmy Äter Stockholm!!!

Jimmy Eat World, 5 Februari på Debaser i Stockholm! Värt!

http://www.luger.se/_turneoarr_visa.asp?PK_Id=7020

Returning Empty Handed...

Vilken märklig natt det var inatt.. jobbet flöt på sjukt lätt, bara snälla rullar eller vad man ska säga, tiden gick jättesnabbt, jag kände mig inte ett dugg trött över huvudtaget under hela skiftet, men ändå var det nått som bara var segt.. dessvärre inte en aning om vad...

Så när jag går upp nu under dagen, sätter mig för att äta frukost/lunch så ser jag hur snön bara yr omrking därute.. JAG HAR JU INTE VINTERDÄCK PÅ ÄN! Attans.. Prata en snabbis med pappa, ringde Raffe som sa att jag kunde komma förbi honom med däcket som är kasst (därav anledningen till att jag inte har vinterdäck på än), sätter mig i bilen med sommardäck och börjar köra mot skoghall, känner i första backen hur ABSen jobbar för fulla muggar.. blir lätt orolig då, väljer därför att köra i 40 km i timmen hela vägen till skoghall, slår pappa en signal till och ber honom komma med vinterdäcken till bilisten så jag slipper köra så mycket som möjligt med dom sommardäck, kände mig inte så bekväm i dem.. Raffe säger att han kan fixa däcket tills imorgon, vilken gud!! Så jag bytte bil med pappa ett dygn så jag kan ta mig till och från jobbet inatt.. Så får jag åka och byta tillbaka bil, samt åka till bilisten och slänga om däcken där! Sjukt skönt att kunna känna sig lite säkrare på däcksidan nu =)

Vad händer annars idag då? Ska till gymmet en sväng  har jag tänkt mig, annars blir det nog lugnt, äta nått och åka till jobbet 21.15 som gäller! Shit, jag trodde inte jag skulle få ihop nått att skriva idag heller, men nu måste jag göra folk som av olika anledningar vill läsa min blogg lite glada eftersom jag faktiskt skriver =)

Känner att jag måste komma med nått musiktips! Hmm, hmm, hmm..
Three Years Hiding - Blackout
Låten går förvisso inte att hitta på youtube eller nånting.. men jag kan säkert skicka den via msn eller nått =)

Fick se en liten preview på A Perfect Ending-hemsidan förut, såg nice ut, ska bli kul att se det färdiga resultatet sen, och se den online framöver =)

Det var nått mer jag tänkte skriva innan jag började skriva om hemsidan, men de har fallit bort ur minnet nu...

Fredag; bowling med Kursu och Adam, blir sweet det =)
Lördag; hockey, middag och partaj med jobbet, lär också bli sweet =)

Nu ska jag fortsätta skriva lite på en låt!

Ha de fint vänner!

View From Heaven...

Ja jag vet att jag inte bloggat på ett tag.. Kommer dessvärre göra er som läser besvikna nu också då jag bara i princip tänkte berätta att jag fortfarande är vid liv och att jag inte har motivationen till att blogga idag.. Istället tänkte jag droppa några rader ur en låt som kan vinklas på en miljard sätt, därav en låt som alltid är aktuell!

"I'm just so tired
Won't you sing me to sleep
And fly through my dreams
So I can hitch a ride with you tonight"

"If I´m Gone"

If you can´t see me, it doesn´t mean that I´m gone
Just open your eyes and you can see me moving on
I try to be stronger, try to be someone that I´m not
Just come back to me, so I can come on home

We´ve been wandering around in different circles, trying to find a way home
We´ve been searching for something that gives us a meaning, to get us back to the start
I gave it all I had for you, but we kept on moving apart
Trying harder, without meaning to find a reason, but you left me alone

Every day I wake up i moore realize you´re gone
Turning back to my pillow, I´ll keep an eye on you as I´m dreaming on
All those days without you, I try to keep the things that I´ve got
Just come back to me so I can come on home

We´ve been wandering around in different circles, trying to find a way home
We´ve been searching for something that gives us a meaning, to get us back to the start
I gave it all I had for you, but we kept on moving apart
Trying harder, without meaning to find a reason, but you left me alone

We´ve been wandering around in different circles, trying to find a way home
We´ve been searching for something that gives us a meaning, to get us back to the start
I gave it all I had for you, but we kept on moving apart
Trying harder, without meaning to find a reason, but you left me alone

Where Are You?

Totalt förvirrad, hoppas det är nått fel när det står som det står.. eller att det bara är nått skumt för så vill jag inte ha det!

Vet inte alls vad jag ska skriva mer.. Har jobbat idag, äter lite mat nu, tänkte jag skulle kila iväg och träna sen, blev inget av de igår... På tal om igår, jag och Norén gjorde klart en låt, tyckte den blev fin! Så nu är vi väl uppe i 3-4 låtar som är stabila enligt oss själva! Vi ska fortsätta spela in så ni får höra så snart som möjligt! Vore kul att få lite ris och ros för dom!

Skriver nån annan dag istället... kan inte komma på nått alls!

Ha de finast!

Ännu en lista!!

Via min blogg, via eriks blogg, till en kompis till hans blogg som säkert många känner igen... Jag kan INTE låta bli listor =)

Tre namn som du har:

1. Michel

2. Sebastian

3. Schüssleder

 

Tre namn som du har använt på internet:

1. schlusser

2. jard

3. jard_

 

Tre saker du har gjort den senaste halvtimmen:

1. Löst korsord

2. Borstat tänderna

3. Tvättat mig

 

Tre saker du gillar med dig själv:

1. Jag har världens mest fantastiska vänner

2. Jag gillar att spela gitarr

3. Jag gillar att laga mat, bonus att jag tycker jag är bra på de =)

 

Tre städer som du har viss härkomst från:

1. Karlstad

2. Nånstans i Österrike

3. Skrev jag Karlstad? Jaha..

 

Tre saker som du är rädd för:

1. Att något skulle hända min familj

2. Att något skulle hända mina vänner

3. Att jag skulle bli arbetslös

 

Tre saker som du har på dig precis nu:

1. Kalsonger

2. Ben

3. Huvud

 

Tre viktiga saker som du äger:

1. Gitarrer

2. Papper

3. Penna

 

Tre av dina favoritband:

1. Saosin

2. Jimmy Eat World

3. Early November

 

Tre saker som gör dig glad:

1. Vänner

2. Musik

3. Träna


Tre av dina favoritlåtar just nu:

1. Damien Rice - 9 Crimes

2. Get Cape, Wear Cape, Fly - The Lighthousekeeper

3. The Scene Aesthetic - Alvin Maker´s Greensong

 

Tre nya saker som du vill prova inom ett år:

1. Gig med A Perfect Ending

2. Twin Tips

 

3. Resa till en varm plats med en varm person

Tre saker du ångrar:

1. Jag

2. Ångrar

3. Inget (vad jag kommer på nu iaf)

 

Två sanningar och en lögn:

1. Jag vill lära mig munspel

2. Jag vill att det blir en rolig fest imorrn

3. Viktor är snygg

 

Tre saker på utsidan som du tänder på i det motsatta könet:

1. Ögonen

2. Händerna

3. Munnen

 

Tre saker på insidan som du tänder på i det motsatta könet:

1. Om hon är med i matchen (Går att skriva intelligent, men det hade personen jag tog listan av gjort..)

2. Humor

3. Att hon känner sig trygg med mig, då känner jag mig trygg med henne

 

Tre saker som du inte kan göra:

1. Hjula

2. Slicka på min armbåge

3. Låta bli musik


Tre saker som du gillar att göra på fritiden:

1. Skriva/Spela musik

2. Umgås

3. Träna

 

Tre saker som du vill bli:

1. Gift

2. Pappa (fast inte än)

3. Socialare första gången jag pratar med nytt folk

 

Tre ställen som du vill besöka:

1. Californien

2. Min syster

3. Amazonas (utan alla giftiga djur/insekter)


"Blue Eyes"

Pushed away, I don´t think you want me with you
Passed out, your stragedy is working fine
If you don´t tell me I wont ask, anymore
Start believe in me, the one who loved you all

Emergency brakes, drag me until I loose the grip
I wont wear thoose shoes, on theese streets again
To loose your town, to loose your home, to loose your love
Blow away the ones you´ve been holding tight

It´s all in grey, your sky, your sun, your light
Throw away all you have only to get something else
Say goodbye to your bed, it´s not worth another sleepless night
Follow your only dream, the one you once believed in

Emergency brakes, you´re left behind the diamond
Chasing the lost soul, you once were holding
Grey shirt and blue eyes, wasting time on nothing
Nothing sometimes seemes to be everything

Blue jeans, beautiful, you fell on the starting line
Now the diamond is far away, far upon the sky
To loose the game was worth more than it anyway
Pleace use the emergency brakes for one more try

When your sky is grey and the days are blue
When you sleep until it´s time to go to bed
Find the emergency brakes for one more try
´Cause her eyes will always be blue

Emergency brakes, drag me until I loose the grip
I wont wear thoose shoes, on theese streets again
To loose your town, to loose your home, to loose your love
Blow away the ones you´ve been holding tight

Emergency brakes, you´re left behind the diamond
Chasing the lost soul, you once were holding
Grey shirt and blue eyes, wasting time on nothing
Nothing sometimes seemes to be everything