More Than Useless...

tror jag att jag är! bra låt är de iallafall =)

skämt o sido.. vad var de jag skulle skriva? jo att mina inspelningsprylar spökar.. ena stunden funkar som mer än prima, andra kommer de bara sprak! men förr eller senare är den nog klar iallafall ska ni se!

"You Could Be My Last Train To Security" är en bit av texten iaf! Jag vill veta vart inspirationen till den här texten kom från.. om nån vet de när dom hör den så får du/ni jättegärna berätta det =P

mitt i arbetsperioden är man också.. två nätter och en eftermiddag kvar till ett gäng dagar ledighet kvar! känns fin fint! så länge man lär sig grejer så är de riktigt kul på jobbet faktiskt, visst de finns tråkiga moment också.. men de gör de nog i alla yrkesområden!

hurra för helgen! den lär bli kalaskul! najs o träffa lite folk man inte sett på ett tag! woohooo! ursjön 2007 är bokat också! 15-18 juni ska vi steka i solen, bada i vattnet, men framförallt, bli uppkäkade av mygg och knott under tre nätters rudafiske!

ne nu blir de strax sova! massa som ska göras imorrn ju... gymma, jobba, städa, försöka hinna sätta i en kylare (iaf börja) och lite småtrix till =) men vi hörs!!

Tides of Night Kisses...

Det här var helt klart över förväntan!!

Jag har skrivit en riktigt fin låt, med fin melodi och allt!

Jag är kanske dum, men den här måste spelas in me vettig kvalité!

Alla borde få höra den =)

Rubriken på denna bloggen är titeln på låten.. och nått från tidigare bloggar är med i låten!

A Tear May Not Heal The Scars, But It Will Relieve The Pain...

Dagen har gått riktigt bra faktiskt! Har sysselsatt mig mycket så jag inte tänkt så mycke på de.. de va en bra taktik!

Börja dagen me nåra timmar gitarrlir, sen ringde viktor och vi drog in till stan för att hämta hans betyg och kolla när anders tar sina sista andetag me pluggandet! Nu är han arbetslös =) hehe.. åker till thailand gör den jäveln också, utan mig i bagaget... är lagom avis på honom! Hursomhelst så stack viktor för att hämta sin fru, så jag och anders åkte till jockes jobb och vänta på att han skulle sluta så vi kunde slå ihjäll nåra timmar genom att besöka alla butiker på bergvik.. vissa inte speciellt intressanta =P

Efter det var det bäst att åka hem och käka nått.. tacos blidde det! Sen åkte jag o anders hem till jocke och chillade.. kolla lite på semester till hösten, hittade ett intressant mål =) hoppas på att de blir så! Isf får jag fira 20-årsdagen på Alanya! Hur gött vore inte de då!! Hoppas vi lyfter med planet i september!!

Fan va jag börjar bli bra på att skriva låtar! Synd bara att de är svårt att skriva musik som inte låter som nått som redan finns bara...

Imorrn blir de gymmet igen, najs de og! Men nu blir de nog nåra låtar med The Used och Rise Against innan jag lägger mig för nattens sömn!

Another Sleepless Night...

Det är nu bara några timmar kvar, snart har det redan gått 6 år sen den där natten, snart har det gått 6 år, det är nog utan tvekan den jobbigaste dagen i mitt liv! Du är saknad och ihågkommen vännen! För att på nått sätt hedra ditt minne gick jag förbi ditt hus förut, klarade inte av att titta på det länge... det är fortfarande tung och kommer förmodligen vara det resten av mitt liv också!

Har hur som helst jobbat idag, segt på ica meny var det... Men timmarna gick och allt som skulle bli gjort blev gjort! Nu ska jag försöka vara ledig på riktigt några dagar!

Vart hos Bladh och haft killkväll med alla dess tillbehör.. utom film, de blidde aldrig av, men vi fick tiden att gå ändå på nått sätt! Skönt att bara tjöta me dom! Tog en promenad hem från stan klockan 1, rensade skallen.. de va ljuvligt att de inte fanns nå folk på gatorna, då kan man gå och sjunga lite tyst för sig själv och tömma huvudet! Nu blir de väl sängen och försök till sömn! Bud på nån typ av musik eller radioprogram på så jag inte ligger och vrider mig för mycket i det!

Medelpad, Lappland... Dom orden är fortfarande starka, betyder väl inget mer än landsskap i folks öron. Men i mitt huvud är dom ett minne av dig!

18 jan

Sure, It Would Change My Perspective...

Imorse ringde telefonen 3 gånger utan att jag svarade.. när jag såg numret första gången tog bara all ork slut för dem... Tur att man har en bra ringsignal så man fick njuta av bra musik iaf!

Gick iallafall upp vid halv 10 och var babysitter åt Jake fram tills halv 5 typ, sen blidde de gymmet! De var skönt i bött!

Har spelat in en fin fin låt idag också! Synd bara att förmodligen ingen kommer att få höra den.. Men den actually ended up pretty good!

Himmel vilket tråkigt inlägg det här blev.. Men jag skrev nått iallafall! De blir nog roligare nästa gång ska ni se!

"I want you to lead me
Take me somewhere
Dont want to live in a dream one more day"

My Sundown...

Helt fantastiskt.. varför är jag inte ett dugg förvånad? fan...


Nu är jag äntligen ledig, 11 dagar i rad =) Ska fördriva tiden på nått bra sätt tänkte jag! Jag har städat mitt rum hela tiden idag, än så länge! Jag kan inte fortsätta att rensa i min garderob på de här sättet.. de kostar alldeles för mycke! men kul är de =) snart löning också! feting najs de.. frågan är vad jag ska göra med pengarna =) haha.. ne de blir nog till sparkontot med de mesta! massa resor vill jag göra så det är bäst att ha endel sparat.. kommer säkert gå åt en del i hemsedal! sen lär de bli en randomresa till nått medelshavsland i höst =)

I see it around me
I see it in everything
I could be so much more than this

I said my goodbyes
this is my sundown
I'm gonna be so much more than this

With one hand high
you'll show them your progress
you'll take your time
but no one cares


Varför var det inte jag som skrev det där från början?

Is Anybody Home?

Mmm.. skön lång dusch precis avverkad! Finns knappt nått bättre! Eller de finns massor som är bättre.. du? Men skönt är det iallafall!

Inatt har jag drömt massor igen, snart vill jag ha reda på vad det är som gör att jag gör det! Brukar normalt sett aldrig riktigt minnas vad jag drömmer, men nu är det massor... dessvärre är de halvjobbiga drömmar, sånna där som man inte vill vakna från och förstå att det bara var en dröm.. men det är väl dessvärre precis vad det är, en dröm...

Om 5 timmar är det dags att jobba igen också! De blir nog najs, skoj är det ju så =) jag klagar inte på det så länge jag får vara kvar där!

Nu är det dags att spela lite gitarr! Har massor av texter som ska ha musik till sig! Men ha en trevlig kväll allihop!

Divine Intrevention...

Inatt har jag drömt om sjukt massa saker... nånting i mig vill väl säga nått till mig men jag vägrar lyssna! frågan är om det är nått jag egentligen kan göra nått åt!

hur som helst... sorry arne, de va inte meningen att skrämmas, men de va lite kul ändå =) men de va nog där va :) din och anders tur att styra båten på rätt köl nu!

idag blir de slappt... ska väl till gymmet en stund i eftermiddag! annars blir de segt värre =/ ska nog försöka sova en stund sen, så man orkar jobba hela natten! de är iaf chill att jobba natten =)

"The streets were wet and the gate was locked
so I jumped it, and let you in
And you stood at your door with your hands on my waist
and you kissed me like you meant it"