Le Coq Sportif...

Igår var det lördag! Började med att käka en lååååångsam frukost, det är skönt att äta frukost i en timme! Sen gjorde jag och jocke oss iordning och drog till bergvik mer erik och viktor, en vända till systemet och ett försök att hitta nått kul att köpa i klädväg, men hittade inte ett plagg! Sen drog vi hem och tog det lugnt en stund, testade nått så udda som facemask, jag grinade lite på ena ögat då det var sådär lagom mycket mynta i den där smörjan!

Efter en stund droppade anders, andersson, kihlberg och erik in och förfesten var igång, norén kom en liten stund senare och ytterliggare en liten stund senare droppade rikard och falken in.. det lirades lite spritpoker med jobbiga regler, men det var röjj! Timmarna gick och vi drog oss efter en stund in till nöjes, där tappade jag, erik och viktor (norén) bort alla en stund, men de gjorde inget! Schlagerbaren var åter kvällens häng! Nöjes hade dock ingen toppkväll igår så jag, andersson och anders drog därifrån och kilade in till eddies och bk.

Jag vet inte varför jag skriver det här, det har ju inget intressevärde alls...

Men vi gick hem och sov sen!

Gå in på Eriks blogg och läs receptet till Krakor! http://mcewen.blogg.se

Shine

"Nothing is complete you told me, tear me apart
Thin lines on the streets, to fast
Ride your rule, tell me one more time
Tread your lines, we´ll be fine"

Ett litet urdrag ut låten "Shine", det är arbetstiteln på låten, får se vad den kommer att heta senare!

Idag har jag ägnat mig åt att håla på med låten ungefär hela tiden, med undantag för äta, duscha och gå en snabbis på stan. Men övriga 10 timmar har nog gått till låten. Kan berätta lite snabbt vad den handlar om.

Det är om 2 personer som i själva verket inte vet riktigt vad dom har för förhållande, den ena personen har hur som helst hållt en massa saker hemligt och ljugit för den andre. Men den andre personen är tillräckligt förälskad i den första att den är beredd att förlåta allt som skett och sagts. Han ber person ett om att dom ska starta om från början, radera allt från tidigare och hålla allt dom lovat. Inga mer lögner eller hemligheter. Den andre personen jobbar för en nystart och berättar för den första allt han begär.

Fast det är mer komplicerat än sådär. Riktigt svårt att förklara dock. Men ni kanske får höra den en vacker dag och då får ni tänka och avgöra vad låten vill säga i era öron!

Brighter...

Attans... Då var det dags att lämna in Ådi för första gången, nycklarna spökar... måste dom trycka in massa koder i dom små donen? Kommer väl säkert gå på ett gäng tusen, kul.. inte!

Har jobbat förmiddag idag, dagen var kanon ända fram tills jag skulle sätta mig i  bilen för att åka hem! Nu vet jag inte ännu hur jag ska ta mig till jobbet.. får hoppas jag kan låna Jockes eller Viktors bil! När jag slutat så får jag försöka köra bilen till Lecab (om tipsen på hur man kan starta den funkar), i värsta fall får de bli bogserlina.. drygt!

Nu till nått roligare:
Jag och Jocke har köpt oss ett fantastiskt träningsredskap! Träna magen när man ser på TV, hur värt är inte det? Ni har säkert sett det på TV-shop och varit skeptiska till att det funkar.. kan tillägga att dom på TV-shop kostar 999 kronor... Vi köpte dom för 115 spänn mest för skojs skull, men det funkar så de är ännu roligare!

Det var igår, när man trodde att man inte skulle behöva snåla resten av månaden, men nu efter bilincidenten lär de bli snålare.. attans krångel! Nu ska jag sätta på lite vatten till pasta så jag har matlåda till jobbet imorrn!
"So this is how it goes
Well, I, I would have never known
And if it ends today
Well, I'll still say
That you shine brighter than anyone!"

Let This Go...

Eftersom Ullis har kommit och i skrivande stund sitter och gör ett blogginlägg på Jockes dator så kan inte jag vara sämre!

VI HAR FLYTTAT IN I LÄGENHETEN!

Det börjar dessutom bli riktigt najs här! Kommer bli så chill när allt är klart! Arne sitter och tittar på TV och äter godis, Anders diskar, Jocke tittar på när Ullia bloggar, jag sitter här och bloggar, Viktor klev precis in genom dörren hemkommen från jobbet. Hela Teamet är nu samlat! Underbart!

Ikväll blir det nog en film och team-chill! Lite skumpa för att gratulera oss själva!

Nu kan jag inte sitta här mer utan nu ska jag vara social!

LÖÖÖÖÖV!