Mamma och Pappa...

...har tydligen viljan att läsa denna blogg, hälsar er härmed välkomna!

814 Stops Today...

Erik har gjort en "Top 10"-lista på bästa albumen, så skall även jag, fast jag blev tvungen att ta 12 för jag inte kunde ansa ut 2 till album i den här lista.. fick bort ganska många ur en betydligt längre lista! Utan ordning är de, då de blir för svårt! Men här kommer 12 svinbra album!

Yellowcard - Ocean Avenue
En skiva som verkligen är bra rakt igenom, de finns inte nån låt som man vill trycka "Next track" på. Förmodligen det bästa dessa killarna kommer få fram genom sin karriär.
Bästa låtar: Ocean Avenue, Empty Apartment

Cute Is What We Aim For - The Same Old Blood Rush With A New Touch
Ett band som bara har släppt ett album än så länge, men ack så bra dom lyckades med det! Sångaren i detta band sjunger på ett sätt som man inte kan tycka illa om. Ser fram emot nästa album.
Bästa låtar: The Fourth Drink Instinct, The Curse of Curves

Early November - For All Of This
Musik man smälter på  när man lyssnar på de, allt är perfekt planerat och detta är ett sjukt bra album. Bandet har nu lagt ner men sista skivan är nästan lika bra som denna så vi får leva länge på de dom gjorde!
Bästa låtar: Come Back, I Want To Hear You Sad

Fall Out Boy - From Under The Cork Tree
Vad ska jag ha för motivering här då? Svinbra album bara!
Bästa låtar: I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me, XO

Kid Down - ...And The Noble Art Of Irony
Sveriges hopp! Åmålspacket kan gå långt om dom fortsätter göra såhär bra musik! Precis som jag skrev om Yellowcards Ocean Avenue så finns inte heller här en enda dålig låt! Riktigt bra!
Bästa låtar: A Kid Called Down, 110%, Luck Comes Easy

Millencolin - Pennybridge Pioneers
Millencolin har gjort många bra album genom åren, men det är denna som är enligt mig absolut bäst! En perfekt blandning mellan det simpla i punkrock och sköna slingor.
Bästa låtar: A-ten, Duckpond

Our Lady Peace - A Decade
Detta är en "Best of..."-platta, och dom har verkligen gjort den "Best of". Grymt underskattat band med massor av låtar att känna igen sig själv i.
Bästa låtar: Innocent, Is Anybody Home?, Somewhere Out There

Paramore - All We Know Is Falling
Varför har inte fler poprockband sångerskor? Paramore är unga och har hur mycket plats som helst framför sig! Tror dom kommer kunna bli hur stora som helst.
Bästa låtar: Emergency, Brighter

Saosin - Translating The Name EP
Egentligen är motivering överflödig. Här är världens bästa band under tiden dom hade världens mest känslofyllda röst.
Bästa låtar: Seven Years, Translating The Name

Taking Back Sunday - Tell All Your Friends
Jag känner inte nån motiveringsanledning här heller, lyssna bara på de!
Bästa låtar: Cute Without The E (Cut From The Team), You´re So Last Summer

Underoath - The Changing Of Times
Energi, aggresivitet och laddat med känslor, stundvis halvtaskig kvalité.. Precis som riktigt musik ska låta! Låt dom vara kristna så länge dom gör bra musik.
Bästa låtar: When The Sun Sleeps, Changing Of Times

The Used - In Love And Death
Tryck är väl det enda jag behöver skriva? Dom får lugna partier att välta träd.
Bästa låtar: Let It Bleed, Sound Effects And Overdramatic

Just Believe Me Girl, Someday I Pay The Bills With This Guitar...

Det vore det!

Eftersom Jocke bloggar kan inte jag vara sämre.. vad jag ska skriva vet jag dock inte riktigt.. märks väl vad som flödar ut!

Vi kan börja med ett av få TV-program som är värt att kolla på, Idol! De är värt, underhållande och allt därtill.. idag körde killarna sitt race och ingen var särskilt imponerande! Imorgon kommer den halvan som sjunger betydligt bättre! Jag peppar Amanda, hon sjunger så sjukt skönt och har nån konstig charm som gör att man bara gillar henne! Just nu håller jag mina tummar på den tjejen!

Lönen kommer om några minuter, känns bra! Snart dags att jobba igen också efter 1½ veckas ledighet!

Jag har vart iväg och fiskat, var ett tag sen.. värmde upp Jonas och Adam inför gäddfestivalen dom skulle vara med på, och som jag gjorde det! Jag gjorde dom så varma att dom fiskade så bra under tävlingen att dom slutade på en 11 plats! Hur mycket jag egentligen bidrog med kan väl diskuteras.. Men ett stort grattis till Jonas och Adam till den fina placeringen!

Imorgon blir de ett race hem till Jockes föräldrahem och hämta en topp till hans bil som ska lämnas in, sen blir de en vända på stan, chill!

I framtiden ska ni gå in på http://www.myspace.com/adayawaymusic och spana in, nu finns dock inget att göra där, men ta de lugnt ett tag eller två så kanske de ploppar upp något med dålig kvalité som ni kan tillfredsställa era öron med! Hoppas vi!

Va partaj här i lördags också.. vet inte om jag skrivit om det, men de va kul iaf! Massa glas och flaskor gick sönder och det var ett helvete att gnugga bort i söndags, men kul ändå!

På fredag ryktas det om att de är 10-års jubileum på gamla skolan och jag ska tydligen dit sägs de också.. så man får väl pallra sig iväg till Forshaga en sväng igen.. sen på kvällen är väl det som kan va fint, middag och grejer på CCC.. tror jag kan va lite skoj iaf! För de mesta är allt piss, livet är ett helvete och jag får inte vara med!

Nu ska jag sätta på lite musik och bara smälta en stund innan jag sover! Hoppas alla får en trevlig tisdag imorgon!

The shotgun under your bed has started breathing...

Det klagas lite mycke på att jag inte har bloggat på ett tag, har tänkt ett par gånger att man skulle skriva ett inlägg men de har inte blitt av, så nu tar jag katten i svansen och sätter den i micron!

Vad har hänt senaste tiden då? Har jobbat, chillat, spelat biljard etc. de har rullat på i sin vanliga takt!

Fyllde 20 igår, tog systembolagets oskuld genom att bli ivägkörd av mor för att köpa vin.. de kändes som att man har vart där och handlat förr.. enda skillnaden var väl att jag betalade själv nu!

Under gårdagen grejade jag och mor lite hemma med det vi skulle bjuda på när farmor och farfar samt johan och martina kom, sen när dom väl kom så åts det och pratades en stund... var trevligt! Sen framemot 19-tiden när jag satt och spelade tv-spel med lillalillebror så börjas de sjunga igen, det lät inte nå vidare bra.. det var jocke, viktor och anders som kom! dom var väl sugna på smörgåstårta, så dom valde att börja fira mig hos mina föräldrar! fina ni! ullis ringde och grattade också, kul att höra av din stämma ;) Även syster och hennes pojkvän Johan ringde och grattade och ursäktade sin frånvaro, tar igen de i oktober! Just de!! får ju inte glömma att emelie och hanna ringde och sjöng för mig typ 00.30 också! de va också rock!

efter firandet hemma vart jag trött, så vi åkte hem till lägenheten, där kihlberg och rickard väntade, och pimplade lite öl och drinkar.. va mysigt =)

nu är det mitt uppi en tvättid så jag måste gå och slänga in en ny tvätt! men jag ska försöka skriva mer än en gång i månaden framöver =)

kärlek till folket