Look After You...

Valborg idag, hade tänkt åka och fiska sutare i sörtjärn.. Men det verkar inte bättre än att det skall komma massa regn ikväll så får ställa in fisket! Hoppas på att Norén är sugen på att spela lite gitarr och hänga lite! Var länge sen!

Har vart ner på stan en vända och köpt lite smågrejer till lägenheten som jag och Jennie flyttar in i den 1 Juli! Ska bli hur underbart som helst och jag tror vi kommer få världens mysigaste lägenhet, ge oss lite tid att få iordning och köpa sakerna vi vill ha i den bara =D

Idag är de 17 dagar kvar tills det är dags att åka till stockholm och hämta Jennie =D Längtar massa tills hon kommer hem! Så tråkigt att gå omkring och inte veta vad man ska hitta på, speciellt på kvällarna! Med dig har jag hela tiden roligt och mysigt! Hoppas din förkylning har gått över och att allt känns bra där nere! Älskar dig!

Igår var det biltvätt och vaxning, tog inte mer än typ 2½ timme säkert.. sommardäcken är på nu också, bättre sent än aldrig som dom visa säger!

Nu blir det nog till att hoppa in i duschen en sväng, sen vet jag inte riktigt vad som händer, hoppas Norén hör av sig sen!

Ni får vara nöjda med mina korta inlägg ;) Jag bloggar åtminstonde igen ju =)

Pussar på min älskade Jennie!

Ni andra kan väl få en liten kram om ni ber snällt =P

Pictures Of You...

Har idag vinkat av min älskling som åkte till Malaga för att sedan ta sig vidare till Fuengirola där hon ska spendera 3 veckor fyllda av sol, värme, paella och praktik! Gissa om jag hade velat följa med henne på planet! Var jobbigt att hon åkte iväg för att vara borta så länge! Men det kommer bli helt underbart när du kommer hem älskling! Älskar dig hur mycket som helst och du kommer få det trevligt där nere! Ingen oro!

image20
Här är min gudomligt vackra Jennie! Längtar tills du kommer hem igen! Massa kyssar på dig hjärtat!

Jag överälskar den här tjejen!

image19