Usch, usch, usch...

Denna helgen har vart allt!

Åkte till mässan i jönköping i fredags med några gamla klasskompisar, käka lite, tog nån bira och hade de riktigt kul o trevligt tillsammans. Lördagen blev de mässa hela dagen, lite fynd, lite snack me folk osv. allt som hör en mässa till! Lite käk på kvällen och chill! Söndag drog vi till mässan en sväng till, hitta lite mer att köpa, sen skulle vi bege oss hemåt, ta vägen förbi falköping och käka på nymans pizzeria.. fast vi kom inte så långt.. helvete, strax utanför jönköping springer en hund över vägen en bil tvärnitar, bilen bakom tvärnitar, bilen framför oss tvärnitar, vi tvärnitar...

smack, smack.. 3 krockade bilar står nu.. vi får över vår bil till sidan av vägen, mer går inte köra bilen.. skakis i kroppen, kollar så det gått bra me alla  inblandade, vi klarade oss fantastiskt bra me tanke på hur det kunde gått! 2 nackar som gjorde ont, förhoppningsvis var de inte mer än spännda muskler eller sträckning.. ska ringa ikväll och kontrollera!

polisen, ambulans mm. anlände efter att vi ringt nödsamtalet, gick mycket smidigare än jag någonsin kunde tro, berättade vad som hände, gav våra personuppgifter osv. sen var det i princip klart så! vi fick välja mellan att åka till nått café eller följa med till polisstationen och invänta bussavgång mot karlstad. så vi satt där och väntade på polisstationen i 1-2 timmar, fick lite kaffe.. sen knallade vi iväg och åt innan vi satte oss på bussen hemåt!

jag är minst sagt glad över att vi alla klarade oss såpass bra som vi gjorde, bilarna går ju reparera/ersätta.. svårare att göra med personer! speciellt dom här!

i fortsättningen kan väl ni hundägare ha era hundar kopplade så slipper sånthär hända! både för era hundars skull och personers säkerhet.. skogens djur är en sak, men husdjur kan man väl hålla lite koll på!

The Great You Fear To Leave...

Andas in... 3, 2, 1, Tystnad!

Hemma igen, skönt är det att inte behöva ställa klockan imorrn! Sova för första natten på ett par dagar känns de som, 5 skift på 54 timmar blev lite småtungt, speciellt i slutet... Men nu blir de att vila upp sig inför att man går på ordinarie skiftperiod på fredag!

Kan köra en liten resume av dom senaste dagarna iaf!

Fredag; Gymma och städa på dagen! Sen partaj på kvällen med massa old classmates! Var som vanligt riktigt kul att träffa dom gamla godingarna ;) Arena var dock ingen höjdare, men att va med dom är kärlek männ emellan =D
Lördag; Vakna gärna halv åtta och var hur pigg och glad som helst när man sovit två timmar efter fredagens party... så var jag iaf! Sen när de blev mitt på dagen gick jag o boysen som sov hos Bladh till Linda och sa grattis, åt lite mat och chillade! Sen hem, spenderade lite tid åt att slappa me Anders, somnade dock hela tiden, i väntar på att klockan skulle närma sig 23.55! Då åkte vi in till nöjesfabriken för att kolla på Kid Down! Rockigt att se dom live =)
Söndag; Inte kunnat sova bra på hela natten, hur trött som helst! Nu börjar mitt arbetsnarkomani, eftermiddag här i skoghall. Efter det, snabbdusch, snabbt hem o hämta saker för att åka till Sunne. Väl i Sunne hittar jag inte riktigt rätt, blir stannad av en polis som vill kolla på mitt körkort, visa de och dom vart nöjda! Passade på att fråga om vägen till tetra pak där så jag hittade hem till Jonas! Snälla goa poliser var det, dom visade vägen =)
Måndag; Upp klockan 5, smygga så man inte väcker Jonas eller hans mor, knalla till Tetra Pak Sunne, titta på papper som flyger förbi och plocka bort alufel.. drygt! Åter hem till Jonas för att sova, kan inte somna igen... perkele!
Tisdag; Efter kanske 3-4 timmars sömn åker jag åter och jobba... timmarna går rätt snabbt, jag sitter och nickar till hela tiden av sömnbristen! Sista 5 minutrarna var nästan lika långa som dom tidigare 31 timmarna och 55 minuterna! Men slutligen var även dom slut! Hemfärd, ljuuuuvligt! Sitta och digga musik i regn och rusk utanför bilen i 1½ timme!

Men nu är jag hemma och de känns avslappnat och skönt!

Hur har din helg varit denna gången? Även om de är onsdag när ni läser detta =)

Jag hade stora planer för ett inlägg inatt!

Men klarade inte av att skriva det... bara så ni vet!

Men det kommer upp snart iaf, kanske inatt?