All We Ever Needed...

Kära vänner, om det finns några som fortfarande går in på min blogg, här är ett nytt inlägg!

Jag vet att det här med bloggandet har varit grymt pasé senaste tiden, men nu blir det paté!

VILKET VÄDER!!

Gick upp vid 13-tiden efter nattens skift, är egentligen ledig, men för att min far ska få roa sig med det alpina-gänget från jobbet gick jag med på att jobba två dagskift åt göbben.. Något jag nästan har lite ångest för, vill verkligen bara vara ledig någon dag nu.. Men är helt ledig fredag och lördag, en dag fiske känns som att det skulle göra gott! Och massa ledig tid med Jennie, om nu inte hon blir inringd under de dagarna jag är ledig, vore typiskt!

Men är väldigt positiv nyhet, som många säkert redan vet var Jennie tvungen att hoppa av sina studier i tandhygienistlinjen då det visade sig att hon har alldeles för kraftig nickelallergi för att kunna jobba med alla verktyg inom det yrket. Det positiva är att hon har hittat en annan utbildning som hon känner passar henne mycket bra! Samt att hon har hoppat runt lite bland några jobb senaste tiden för att nyligen få ett extratidsvikariat inom hemtjänsten på Rud. Efter en dryg månad på inringning fick hon ett erbjudande att vara heltidsvikarie fram tills slutet av augusti, då hon börjar plugga igen. När hon börjar plugga igen kommer hon få jobba extratider. Kommer vara ett väldigt lyft för oss ekonomiskt och allt! Kunna lägga undan och underlätta hennes studietid och vårt liv under hennes studietid!

Idag har jag varit ganska flitig hittills, städat här hemma och så. Så nu är det fräsht här igen =) Inte för att det var så smutsigt men det känns alltid bra när det är nystädat!

Bryggde mig en kopp kaffe efter städningen, satte koppel på Mio och gick ut och satte mig på en stol i solen på uteplatsen och njöt! Grymt härligt att känna solen i ansiktet och höra all snö smälta. Vår, vår, VÅR!! Är så grymt skönt när man ser hur dagarna blir längre och känna temperaturen stiga!
Det närmar sig den dagen då vi får ta bort dom gamla utemöblerna och plocka fram dom nya och fina vi köpte förra månaden! Kommer bli så grymt skönt denna sommaren! En helt ledig semester var länge sedan. Förra sommaren var ju min första semesterledighet, var senast ledig en sommar innan det typ 2004. Och förra semestern gick all tid åt flytten till lägenheten nästan, göra iordning allt och så. Men nu när allt är klart kommer det bli en underbar sommar!

Hockeyslutspel är det också, som hockeyfrälst är det ju en höjdpunkt varje år! Färjestad mot Skellefteå i semifinalen! Ska bli kul och spännande, trots att jag tror att Skellefteå kommer bli ett relativt lätt byte för Färjestad. Men man ska inte ropa hej förrns man har sprungit över den spilda mjölken! Skellefteå har ju precis gjort en imponerande prestation genom att slå ut Linköping i kvartsfinalserien!

Efter slutspelet är över väntar ett VM också, även om VM har en tendens att hålla lägre klass för varje år brukar det ändå bjuda på härlig spänning! Vi kanske skulle ta VM bara vart annat år istället, då kanske alla stjärnor skulle bli mer motiverade och sugna på att representera sina landslag!

Nog för denna gång, får se om jag kanske kan göra det till en någorlunda vana att titta in här titt som tätt igen och lämna en rad, lovar inget denna gång.. Har inte funkat när jag sagt att jag ska göra det tidigare.. Men jag ska göra mitt bästa!

Älskar dig Jennie, du är bäst!

Hej på er andra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback