Love Song For You...

Jag har varit fruktansvärt kass på att uppdatera på riktigt senaste tiden, jag ber om ursäkt! Ska därmed göra ett någorlunda seriöst inlägg nu.. Går helt enkelt genom några roliga saker jag inte skrivit så speciellt mycket om under min formsvacka i bloggandet! Vi håller det dock på en någorlunda mänsklig nivå, vore kul om nån läser det ju! Det har varit jul, vi börjar där!

Jul
Firade denna gröna julafton hemma hos mina föräldrar, jobbade kvällen innan, men när jag slutade åkte jag hem och fräshade till mig lite, för att sedan hämta syster Natalie och hennes kära Johan på tågstationen för att bege oss hem till mor och far! Glöggkväll väntade där, vi satt och tjatade en stund, om jag inte missminner mig så såg dom på nån film och jag bestämde mig för att gå och lägga mig. Delade under min vistelse där säng med Jacob, kunde va mysigt tänkte jag! Men himmel, vad gossen rör sig när han sover, eller rättare sagt knuffas! Han skulle kort och gott bara ha ur mig ur sängen, så när jag hamnade mot kanten på sängen var det bara att skjuva honom mot andra ändan och rulla mot honom, så knuffade han sakta men säkert tillbaka mig till andra sidan.. Så höll det på hela natten och jag slutade på en effektiv sovtid på säkert närmare 2 timmar! Men det blev julafton tillslut iaf!

Nissen hade varit och lämnat lite spår i strumpan på morgonen, nån liten klapp till Jacob gjorde att han var sysselsatt under tiden vi lite äldre gjorde iordning all mat inför farmor och farfars samt kusinernas ankomst! Vi åt, Christ Kindl kom, vi delade ut klappar, vi fikade, dom åkte! Jag missade kalla då jag råkade hamna i ett rum med en gitarr och ett pappersblock i knät, så de blev en låt!

Hey you, see me, take me by the hand
Call me when you´re back from the road again
Hey you, hear me, scream out loud
You have a voice to calm me down, when I feel around


Take me down, I´m six feet over the ground *4

Hey you, see me, take me by the hand
Call me when you´re back from the road again
Hey you, hear me, scream out loud
You have a voice to calm me down, when I feel around

Take me down, I´m six feet over the ground *4

Inte nån vidare varierande text, men den låter rätt mystisk, vilket gör den ganska intressant ändå!
Hur som helst, våra gäster åkte hem och efter en liten stund, mitt i Karl-Bertils Jul, knackade det på dörren, ni anar inte vem som stod där på självaste julafton! Jo, TOMTEN! Det kom alltså en vända klappar till! Dom delades ut och packades upp en efter en, så klockan blev ganska mycket, den obligatoriska kvällsjulmackan var det enda som återstod efter allt! Juldagen åkte jag hem igen och fann ron igen =)

Nyårsafton
Nyårsafton blev en lugn tillställning men ändock så trevlig, vi åt, drack, spelade och lekte gott! Årets uppsättning bestod av Jocke (under början av kvällen), Viktor, Anders, Arne, Ullis, Norén, Erik, Jennie och jag! Det var mysigt och roligt, vi var mestadels här i lägenheten, förutom vid 12-slaget då vi hade kilat ner till torget för att skjuta champagnekorkar och skåla!

Musiken
Jag (och Norén) gav oss själva ett nyårslöfte iår! Det var att ha en demo på 4-5 låtar klar innan dom tar studenten i Forshaga, så våra fans där kan få en studentpresent innan dom flyr ut i landet igen =) För att kunna hålla detta löfte har vi ett litet "skrivstopp" för att, när vi har våra gatherings, ägna oss åt dom låtar vi har, samt att spela in och sedan mixa allt!

Träna
Vart ett lite för långt uppehåll före, under och efter jul ända fram tills nyår, men har hunnit träna 3 gånger iår än så länge, de har bara gått 6 dagar så de får vi se som godkänt =) Ska försöka hålla i det också!

Jobbet
Har börjat jobba som folk igen, alltså nätter, helger och obekväma tider! Men det är ju så jag vill ha det, kalla mig dum =) Känns skönt att veta att man har en säkerhet i att ha jobb!

Ullis födelsedag
Inte för att hon uppvaktades nått särskilt då hon bor i Göteborg, men ett litet grattis meddelande över telefonen fick hon iaf! Ni som glömt gratta denna fantastiska människa gör det omgående =)

Mor födelsedag
Jobbade under förmiddagen, men fram emot kvällen åkte jag och Jennie hem till mor och far för att säga grattis till mamma som fick ett årspoäng till i blocket, åt tacos och fikade lite och hade en trevlig kväll!

Jennie
Är världens sötaste, önskar just nu att jag var hos henne och inte här.. Men sötnosen behövde plugga idag och jag vill inte störa henne så hon får väl vara ifred idag då =) Men du är underbarast iaf =) Puss på dig!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Naaw!=)

Min födelsedag var grymmers. DU är grymmers. Du+Norén=band är grymmers. Jennie är grymmers!

ator Kram!

Postat av: Sot-Erik

Tror inte jag tackat for allt skoj jag hade hos er nar jag va hemma. Jag skrev att litet tackmeddelanda pa kylen, men skadar inte att gora det har ocksa =) Sol ar forovrigt the shit.

2008-01-07 @ 14:39:15
URL: http://mcewen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback