Dawn Of A New Day

Yeah!

Igår var en helt klart jättevärd dag! På förmiddagen var jag med Jonas till örebro för att besöka Sporting och samtidigt mötte vi upp Johnny! Spenderade lite pengar och hade de mys i adams hemstad =) Efter sporting käkade vi och åkte hem för större planer!

Hemma, duschade, tog nån bira, sen åkte vi in till stan och Bladh, hängde hos honom en stund för att senare glida vidare till Rikards place, han hade riktigt schysst lägenhet! Där snackade vi, var oroliga för Stefan, bärsade, bröt arm, lyssna på musik och kolla fiskebilder =) en förfest ala förr i tiden!

Det gick bra för Stefan, vi blev glada, klockan gick, dags att gå till Nöjesfabriken!

Lååååång tid att köa!! Men slutligen inne! Jag och Johnny tog varsin shot och bärs och gled lite! Hälsade, pratade, kramade, skrattade på massor av folk som det var hur roligt som helst att se igen! Folk man egentligen vill träffa oftare! Men härligt att se alla så glada och att de verkade så bra med dom =D Tiden gick, vi strosade mest omkring egentligen! Men underbart me allt det här folket! Dansade (försök iaf =P), fotograferades =S, steek!

Tiden gick lite till och det var dags att dra! Privattaxi Emelie (S) till Forshaga där de skulle va efterfest! Tack för skjutsen! Framme på gettot, letade upp Emelie (J) för att hitta efterfest, men då skulle alla andra sova!! Riktigt tråkigt! Så vi stod där och snackade med folk, securitas och mer folk.. Upp till Sanna, där hade folk däckat, lagt sig osv! Ut igen, alldeles till att glida till Emelie (J).. så ropar nån på Emelie (J), det var Hanna, så nu har jag träffat henne också =) Men hon var inte heller i rätt läge för efterfest.. jobb! Men vi gick till Emelie (J) för vatten, knäckebröd och Winnerbäck! Det funkade.. bara att Jonas, Kursu och Johnny var trötta, så dom låg i sängen! Jag och Emelie (J) underhöll oss med att skriva poems på kylskåpet! Spårade ur och blev jättekonstigt när man läste det dagen därpå! Men kul var de, sen la vi oss också.. låg och snacka om inget och allt en stund, tills emelie tydligen somnade och pratade nått om att de inte va dom som kissade på oss.. jag fattade inte vad hon menade (hon pratade i sömnen).. så då fick det väl vara sovdags strax efter 5 imorse. Vaknade vid 11 igen, jätteljust ute, la tröjan över ansiktet, försökte sova lite till, men de gick inte! Bara att vänja sig vid ljuset!

Spenderade morgonen med att kolla på kortfilmer som Emelies (J) klass och några andra klasser hade gjort.. riktigt underhållande några av dom =P speciellt när de handlade om fördommar och Janne och Normann snackade! Hahaha =) Blev en sliskig pizzafrukost strax efter 12.. sen gick det 2 timmar väldigt fort och dags att kila till bussen för hemfärd! Så nu är jag hemma =) har gjort iordning lite för att grilla lite ikväll! Blir kalas det också! Dock tidig säng ikväll.. ska köra till Sunne imorgonbitti och för att inte somna bakom ratten så vill jag sova nån timma =P Jobba 3 dagar som gäller nu, riktigt skitjobb också, men de får man ta.. vi måste ju ta hand om det vi ställer till med i Skoghall också! Snart är det vanlig skiftgång igen! Ska bli bra de!

Nej, nu ska jag plocka iordning på lite grejer här! Men ha en alldeles utomordentlig Lördag så ses och hörs vi allihop =)

Kommentarer
Postat av: Jonas

Vi hann méd riktigt mycket under helgen måste jag säga. Såhär effektiva har vi nog aldrig vart förut;)

2007-05-28 @ 21:40:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback