Usch, usch, usch...

Denna helgen har vart allt!

Åkte till mässan i jönköping i fredags med några gamla klasskompisar, käka lite, tog nån bira och hade de riktigt kul o trevligt tillsammans. Lördagen blev de mässa hela dagen, lite fynd, lite snack me folk osv. allt som hör en mässa till! Lite käk på kvällen och chill! Söndag drog vi till mässan en sväng till, hitta lite mer att köpa, sen skulle vi bege oss hemåt, ta vägen förbi falköping och käka på nymans pizzeria.. fast vi kom inte så långt.. helvete, strax utanför jönköping springer en hund över vägen en bil tvärnitar, bilen bakom tvärnitar, bilen framför oss tvärnitar, vi tvärnitar...

smack, smack.. 3 krockade bilar står nu.. vi får över vår bil till sidan av vägen, mer går inte köra bilen.. skakis i kroppen, kollar så det gått bra me alla  inblandade, vi klarade oss fantastiskt bra me tanke på hur det kunde gått! 2 nackar som gjorde ont, förhoppningsvis var de inte mer än spännda muskler eller sträckning.. ska ringa ikväll och kontrollera!

polisen, ambulans mm. anlände efter att vi ringt nödsamtalet, gick mycket smidigare än jag någonsin kunde tro, berättade vad som hände, gav våra personuppgifter osv. sen var det i princip klart så! vi fick välja mellan att åka till nått café eller följa med till polisstationen och invänta bussavgång mot karlstad. så vi satt där och väntade på polisstationen i 1-2 timmar, fick lite kaffe.. sen knallade vi iväg och åt innan vi satte oss på bussen hemåt!

jag är minst sagt glad över att vi alla klarade oss såpass bra som vi gjorde, bilarna går ju reparera/ersätta.. svårare att göra med personer! speciellt dom här!

i fortsättningen kan väl ni hundägare ha era hundar kopplade så slipper sånthär hända! både för era hundars skull och personers säkerhet.. skogens djur är en sak, men husdjur kan man väl hålla lite koll på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback