The Impact Of Reason...

Nu var de längesen jag gjorde ett riktigt blogginlägg..

Idag har de hänt endel så nu har jag iaf nått att skriva! Och till alla som undrar, när jag skrev inlägget på midsommardagen så var jag helt nykter.. och jag håller fast vid det här med en vit lögn om dagen, jag har förrästen just förbrukat min!

Midsommar var för övrigt hur kul som helst, party, dansa, jogga i kallingar, små grodorna nakna runt en midsommarstång, god mat, taxi, mm. allt var sjukt kul!

Nu till dagens händelser.. Jobbade förmiddagen, mindre intressant för alla men hur som helst!

Kom hem packade gymkläderna och åkte och hämta upp jocke.. på bron över till karlstad hör jag hur nått börjar skramla.. lät som massa burkar som slog mot varandra typ, jävlar.. avgasröret! det var det som skramlade, åkte och band fast det så det inte hängde ner i backen, parkera bilen och gick til viktor.. sen gled vi över och kollade på lägenhet!

den var fräsh som fan, utöver att det luktade rök i den, men de ska förhöppningsvis gå att få bort, för vi ska flytta in den 1a augusti! najs as hell!! inflyttningsfest blir! vi har redan massa idéer som vi ska göra där =)

dagens happening 2.. pappa ringer och säger att jag får köpa bilen av en jobbkompis! najs as hell as hell as hell!!! så på torsdag blir de audi a6.. vet dock inte vad jag ska göra med 740.. nån som vill köpa en billig bil?

på söndag blir det pier pressure också! och liseberg på måndag! najs period de är nu!

=D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback