Kiss You, Taste You, All Night, Always...

Förlåt? Har jag gjort er alla besvikna med att inte uppdaterat på alldeles för länge? Nu kommer det iaf ett inlägg! Får se om det blir nått innehållsrikt =)

Det är så länge sedan jag skrev nått att jag inte vet hur jag ska göra nästan, vad ska jag berätta, hur ska jag skriva, för vilka skriver jag?

Kan nästan ta och berätta lite om mig själv, hur jag känner mig och lite sånt just nu!

Mitt namn är Michel (förmodligen ingen nyhet för någon av er som läser), är 20 år (kanske inte det heller...). Jobbar lite hur som helst, har nyligen varit ledig i 5 dagar, vilket jag njutit av! Jag tror inte jag behöver presentera mig.. skippar det och berättar lite om vad som hänt under ledigheten! Har spenderat ledigheten mycket med Jennie, musik, vänner och alldeles för lite träning! I fredags var jag på bio med Jennie, Försoning såg vi. En ganska speciell, även bra, film. Gjord på ett lite annorlunda sätt, vilket gjorde den sevärd! Kursu och Hanna var också på bion, verkade dock som att den inte föll dem i smak riktigt.. Jennie tyckte iaf den också var bra =) Fikade lite med de 3 nämnda innan jag och Jennie åkte hem till henne för att ta natten! Lördagen spenderade jag och Kursu genom att ta en lunch på stan samt kolla lite på våran hemlighet, hoppas den blir av, en preliminär plan kallar vi det än så länge =) På kvällen kom Jennie hit och bowling på nöjes väntade! Jag, Jennie, Kursu, Hanna, Anders, Viktor, Jocke, Carro, Adam och Linda var vi som bowlade, gick iaf ganska bra =) När vi bowlat klart satt vi en stund i baren på nöjes innan jag och Jennie kilade hem och tittade på lite hipphipp och hade lite mys för oss själva, medans de andra (utom Adam och Linda som hade knallat hem lite tidigare) vart kvar för en kväll på Nöjesfabriken!

Söndagen sov vi ganska länge innan det blev en lång frukost, var trevligt satt och pratade och åt nån smörgås hela högen  nästan, sen kom Jennies far och hämtade henne så hon fick övningsköra! Hoppas och tror det kommer gå bra för dig när det är dags gumsi =) När slutligen alla utom jag och Viktor hade åkt härifrån tog vi tag i avloppen i köket som vi tyckte det rann lite för dåligt i.. Så isärmontering, rengöring etc. följde! Jag fick inte ihop grejerna sen, men Viktor fixade det när han hade kommit hem från Badmintonen, vilken klippa =) Jag åkte till Jennie på kvällen, kollade på film tillsammans med Jennie samt hennes syster och mor, var också trevligt, sen blev det dags att sova, arbetsperiod startade nämligen inom några timmar!

Vaknade imorse bredvid världens sötaste flickvän, pussade lite på henne en stund innan  jag var tvungen att åka till jobbet! Hon är verkligen det gulligaste som man kan tänka sig =) Fick ett gulligt sms på morgonen när jag var på jobbet =) Sånt gör mig så glad =) Du gör mig så glad!

Efter jobbet tog jag och tränade, var skönt som bara den! Under eftermiddagen/kvällen vet jag inte riktigt vad som händer.. Återstår att se!

She Is Love...

image16

Är hon inte det finaste ni sett =) Hoppas halkbanan går bra för dig! PUSS!

When Love Comes Close...

Då var det torsdagkväll, en arbetsperiod är slut och nu väntar 5 dagars ledighet! Ska bli skönt! Just nu är jag jättetrött och ska lägga mig alldeles strax! Imorgon kommer Jennie hit =) och några från gamla klassen också, så ska några ut på arena.. skeptisk till att jag följer med dit i nuläget, om det är några stycken som är sugna på att spela lite biljard istället så gör jag ju mycket hellre det!

På lördag blir det middag hos farmor och farfar, Jennie följer med också =) så det ska bli mysigt, sen på kvällen så ska vi gå på nån fest i forshaga, säga grattis till några kompisar till henne, kan nog bli kul det också =)

Söndag ser just nu ut att bli lugn, bara mysa kanske =D Tycker jag låter som en bra plan, om inte Jennie har andra planer, då får jag sitta och spela gitarr eller nått istället =)

Måndag blir det repa låtar samt spela in lite hos sir Norén! Time to do something that produces results!

Tisdag har jag inte nån större koll på än så länge, men det händer nog nått trevligt då också =)

Sen på onsdag börjar nästa arbetsperiod igen!

That was all for today!

Love!

If Love´s A Word That You Say, Then Say It, I Will Listen...

En liten snabbloggning såhär på förmiddagen! Tänkte bara meddela att jag sitter spelar lite gitarr och åter sörjer blink 182, tycker fortfarande att det är så synd att dom splittrades och att dom gjorde det på det sättet dom gjorde! så har suttit här en stund och lyssnat på massa blink samt låtarna som +44 och angels & airwaves har gjort om tiden i blink.. fastnat kraftigt för +44-låten "No It Isn´t", fantastisk låt kom jag fram till! Klicka och lyssna, jättesimpel att spela och sjunga själv också! så tycker ni sånt är kul så gör det också =)

3 skift kvar tills några dagars ledighet nu! Ska bli skönt, även om det är rätt kul att jobba så är det skönt att va ledig =) Imorgon är det rea på jack & jones, lovat mig själv att det är sista gången på ett tag jag köper kläder nu, blir dyrt och alldeles för trångt i garderoben ju! Får se hur länge jag klarar av att hålla mig borta =)

Åkte till Jennie igår efter jobbet, var mysigt även om det mestadels blev sova =) Värmen är viktig och den är du bra på sötnos =) Hoppas vi ses imorgon igen, om du inte har annat för dig?! Puss!

Nu ska jag fundera på att knalla iväg till gymmet tror jag!

Ha en trevlig tisdag allesammans!

Love Song For You...

Jag har varit fruktansvärt kass på att uppdatera på riktigt senaste tiden, jag ber om ursäkt! Ska därmed göra ett någorlunda seriöst inlägg nu.. Går helt enkelt genom några roliga saker jag inte skrivit så speciellt mycket om under min formsvacka i bloggandet! Vi håller det dock på en någorlunda mänsklig nivå, vore kul om nån läser det ju! Det har varit jul, vi börjar där!

Jul
Firade denna gröna julafton hemma hos mina föräldrar, jobbade kvällen innan, men när jag slutade åkte jag hem och fräshade till mig lite, för att sedan hämta syster Natalie och hennes kära Johan på tågstationen för att bege oss hem till mor och far! Glöggkväll väntade där, vi satt och tjatade en stund, om jag inte missminner mig så såg dom på nån film och jag bestämde mig för att gå och lägga mig. Delade under min vistelse där säng med Jacob, kunde va mysigt tänkte jag! Men himmel, vad gossen rör sig när han sover, eller rättare sagt knuffas! Han skulle kort och gott bara ha ur mig ur sängen, så när jag hamnade mot kanten på sängen var det bara att skjuva honom mot andra ändan och rulla mot honom, så knuffade han sakta men säkert tillbaka mig till andra sidan.. Så höll det på hela natten och jag slutade på en effektiv sovtid på säkert närmare 2 timmar! Men det blev julafton tillslut iaf!

Nissen hade varit och lämnat lite spår i strumpan på morgonen, nån liten klapp till Jacob gjorde att han var sysselsatt under tiden vi lite äldre gjorde iordning all mat inför farmor och farfars samt kusinernas ankomst! Vi åt, Christ Kindl kom, vi delade ut klappar, vi fikade, dom åkte! Jag missade kalla då jag råkade hamna i ett rum med en gitarr och ett pappersblock i knät, så de blev en låt!

Hey you, see me, take me by the hand
Call me when you´re back from the road again
Hey you, hear me, scream out loud
You have a voice to calm me down, when I feel around


Take me down, I´m six feet over the ground *4

Hey you, see me, take me by the hand
Call me when you´re back from the road again
Hey you, hear me, scream out loud
You have a voice to calm me down, when I feel around

Take me down, I´m six feet over the ground *4

Inte nån vidare varierande text, men den låter rätt mystisk, vilket gör den ganska intressant ändå!
Hur som helst, våra gäster åkte hem och efter en liten stund, mitt i Karl-Bertils Jul, knackade det på dörren, ni anar inte vem som stod där på självaste julafton! Jo, TOMTEN! Det kom alltså en vända klappar till! Dom delades ut och packades upp en efter en, så klockan blev ganska mycket, den obligatoriska kvällsjulmackan var det enda som återstod efter allt! Juldagen åkte jag hem igen och fann ron igen =)

Nyårsafton
Nyårsafton blev en lugn tillställning men ändock så trevlig, vi åt, drack, spelade och lekte gott! Årets uppsättning bestod av Jocke (under början av kvällen), Viktor, Anders, Arne, Ullis, Norén, Erik, Jennie och jag! Det var mysigt och roligt, vi var mestadels här i lägenheten, förutom vid 12-slaget då vi hade kilat ner till torget för att skjuta champagnekorkar och skåla!

Musiken
Jag (och Norén) gav oss själva ett nyårslöfte iår! Det var att ha en demo på 4-5 låtar klar innan dom tar studenten i Forshaga, så våra fans där kan få en studentpresent innan dom flyr ut i landet igen =) För att kunna hålla detta löfte har vi ett litet "skrivstopp" för att, när vi har våra gatherings, ägna oss åt dom låtar vi har, samt att spela in och sedan mixa allt!

Träna
Vart ett lite för långt uppehåll före, under och efter jul ända fram tills nyår, men har hunnit träna 3 gånger iår än så länge, de har bara gått 6 dagar så de får vi se som godkänt =) Ska försöka hålla i det också!

Jobbet
Har börjat jobba som folk igen, alltså nätter, helger och obekväma tider! Men det är ju så jag vill ha det, kalla mig dum =) Känns skönt att veta att man har en säkerhet i att ha jobb!

Ullis födelsedag
Inte för att hon uppvaktades nått särskilt då hon bor i Göteborg, men ett litet grattis meddelande över telefonen fick hon iaf! Ni som glömt gratta denna fantastiska människa gör det omgående =)

Mor födelsedag
Jobbade under förmiddagen, men fram emot kvällen åkte jag och Jennie hem till mor och far för att säga grattis till mamma som fick ett årspoäng till i blocket, åt tacos och fikade lite och hade en trevlig kväll!

Jennie
Är världens sötaste, önskar just nu att jag var hos henne och inte här.. Men sötnosen behövde plugga idag och jag vill inte störa henne så hon får väl vara ifred idag då =) Men du är underbarast iaf =) Puss på dig!

Kul Surprise =)

image15
Efter ett mystiskt telefonsamtal med önskan om att jag skulle hålla mig hemma under kvällen kom ett blomsterbud med denna bucket med tillhörande "Välkommen till Gänget"-hälsning från Tetra Pak!
Uppskattat och roligt =)

Sitter för tillfället och spelar Guitar Hero med Viktor, ska dra mig till gymmet snart sen åker jag nog upp till Jennie =D Puss på dig sötnosen

Ska bättra mig med bloggandet, försöka göra ett riktigt inlägg imorgon!

Ha det fint allihop!